Kaj je sreča?

Zebe me v možgane

16.08.2007

Po srednji šoli sem nehala pisat, nehala sem pisat pesmi, nehala sem se trudit, da bi še karkoli napisala….razen obveznih seminarskih nalog. Sej ne vem ali je to kar napišem en bz.

Najbrž ni vse tko bz, če mi uspe tekom tedna napisat po 5 strani tekstov, no nekateri izmed njih izpričujejo zametke bujne domišljije, v glavnem pa pišem o svojih doživljanjaji, najbrž sem fucked up, ker to včasih celo zanimivo izpade.

Natančno vem zakaj sem nehala pisat, zakaj sem tudi ko sem šla delat na RŠ kmalu opustila tovrstno zabavo, ker sem bla prepričana, da preprosto tisto kar napišem nima ne repa ne glave in če hočem tekst spravit v eno normalno logično vzročno zaporedje dogodkov se moram fajn potrudit. Poleg tega imam pa še včasih malo preveč intelektualno odpiljen smisel za humor, ki ga nekako nisem mogla vpeti v ta okvir.

In sem pustila, sem napisala še kakšen člančič kdaj pa kdaj za kakšen študentski časopis, celo izvolili so me za urednico enega. Pa sem pustila tudi to, najbrž sem obupala nad logičnim redom stvari, ker se nisem uspela znebiti madeža iz gimnazije, ki se mi je zdela kot ustanova kjer mi hočejo naredit lobotomijo, da bi bila takšna kot vsi drugi.

Preprosto sem postala plehka, moj svet se je začel vrtet samo še okrog tipov, taktično seveda, ki lovijo mene na koncu pa jih ulovim oz. ne ulovim jaz.  Sicer pa še hvala bogu. Pride čas za vse.

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev »

 1. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi

  hmm, očitno je materiala za pisanje dovolj :cool:

  16.08.2007 ob 23:45 | #

 2. kritika pravi

  bz, fucked up, rš? Kateri jezik je to? Hm, intelekt pa takšen…:roll:

  16.08.2007 ob 23:59 | #

 3. Pi.Roman Pi.Roman pravi

  Sprosti se, razgaljena, pa bo vse ok ;)

  17.08.2007 ob 00:20 | #

 4. Franci pravi

  Ne bom te žalil, tako je: eni bolj tako, drugi bolj sedmo! Star irski pregovor! Ja valda, da če se greš ” intelektualem humor”, da so to bolj prdci od poprdavanja. Humor, to je takrat, ko se ljudje, širše množice, smejijo. Humor je že po definiciji demokratičen.
  Sicer pa: danes si pijana, jutri boš trezna in po definicija lepa, humorna in prisrčna,morda boš pa jutri dobila pravega. Saj tam zadaj, od tam preveva samo ena ideja; ” Naj me že nekdo dobro nategne, kajti rada bi bila mati in gospodinja, ta ki bezglja naj bo intelektualec; gledališča namesto kina, pogovorčki, plehki kot kava, ampak smeli prosim ;tudi bi živela v enem fancy stanovanju, se ne rabim jaz zgubljati z enimi cankarjanskimi luleti, jaz bi intelekt na enem višjem nivoju; se bom jaz s škrbinami po Svet vozila; jaz sem vendar intelektualno, ampak vedno sproščeno in na hec obrjeno dekle.

  17.08.2007 ob 00:55 | #

 5. agarwaen agarwaen pravi

  Frenk, kaj kompliciraš :) Razgaljena, no worries … po dežju posije sonce

  17.08.2007 ob 13:48 | #

 6. razgaljena razgaljena pravi

  RŠ je Radio Študent. Bz je brez veze, fucked up pa je just me…..
  Farnci no pa si me nasmejal, jap hočem enga dobrga tipa itak, sam mam še vedno rada njega, ki je že en mesec moj bivši.:cry:
  Hočem enga tko za pogovarjat se dolgo v noč pa za mojčkat se.

  17.08.2007 ob 20:48 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL