Kaj je sreča?

Bi kdo volil zame?

18.08.2007

Približujejo se predsedniške volitve, glede na dano izbiro, najboljše, da začnem zbirat podpise in se predsedniški tekmi pridružim še sama. No moji objemi niso zastonj, ker zahtevajo predpogoj obojestranske naklonjenosti po principu odnosa z ljubljeno osebo daj-dam.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev »

 1. bamboo bamboo pravi

  hahha… tudi sama sem se vceraj smejala, ko sem na porocilih zasledila kdo se kandidira za predsednika…:twisted: jejhata, jejhata:roll: kako je ze rekel: ko je bil v neki francoski vasici, je razmisljal,da bi uresnicil svoje sanje in, da so njegove sanje tudi postati predsednik… bleh no…:evil:

  potem lahko kar vsak po vrsti kandidira, potem bo v Sloveniji okorg 2mio predsednikov:wink:

  18.08.2007 ob 19:10 | #

 2. Tami pravi

  Sem hotla nekaj napisat o samopromociji določenih oseb med drugim unega zgresenega filozofskega bimbota, čeprav se mi zdi, da si v tej tekmi kvazi prestiža zasluži pohvalo E. Pečarič, ker je vstopila v predsedniško tekmo zaradi ideje oz. promocije ideje in opazarjanja na problem. Žal mi je pc nekako uspel požret prispevek.

  18.08.2007 ob 19:21 | #

 3. webmaher pravi

  jaz bi te takoj volil-prosim kontaktiraj me na moj mail da se dogovoriva vse podrobnosti-hvala :wink:

  19.08.2007 ob 20:44 | #

 4. razgaljena razgaljena pravi

  a maš še kakšen predsedniški kandidat blog? ;)

  19.08.2007 ob 23:38 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL