Kaj je sreča?

Zbiram podpise

18.08.2007

Evo najboljše, da začnem zbirati podpise za svojo kandidaturo za predsednico države. No obstaja en manjši problemček, namreč ne želim razkriti svoje identete, ker bi lahko izgubila vso kredibilnost. Torej lahko kandidarm zgolj pod umetniškim imenom, ki ni Salome.

No za zečetek bi rada predstavila svoj program:

Osredotočila se bom na poglavja, kjer bi Slovenija morala izboljšati svojo konkurenčnost. Najboljše sicer, da se teleportiramo nekje ob rokavski preliv, pa bo gospodarska slika že takoj ugodnejša, kajti vezanost na jugovzhodni evropski prostor prinaša negativne gospodarske vzorce kot so Nateg d.o.o. V Sloveniji je očitno to postal nacionalni šport, gospodarska niša, kjer nas nateguje država  s pravnim redom luknjastim kot švicarski sir in državljani nategujemo državo z delom na črno, ki ne pozna plačevanja davkov, z delom v sosednjih razvitejših državah in obenem vlečenjem socialne podpore in najbrž še čim.

Seveda je Evropi potrebno sporočiti kako uspešni smo pri tranziji, prehodu v novi družbeni red, pohvalimo so lahko z brezposelnostjo nižjo od evropskega povprečja. Gospodarsko rastjo višjo od evropskega povprečja, predvsem pa z večjo sposobnostjo ribarjenja v kalnem.

Seveda bi posebno poglavje predstavljajo privabljanje tujega kapitala v Slovenijo, se pravi samopromocija v stilu idiličnega mirnega življenja v provinci, kjer kriminala skorajda ni. Kjer pa obstaja, v delitvi dobrin pa je itak zakon oziroma skozi luknjičasto zakonodajo dovoljen.

  • Share/Bookmark
 

1 komentar »

  1. tiger14 pravi

    dooober…..mogoče ga dobiš od mene…..sm bod vsaj sexi……z dobrimi baloni…

    18.08.2007 ob 20:27 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL