Kaj je sreča?

Zaljubljenost ali človeška neumnost

22.08.2007

Priznam, zaradi tipa sem se peljela 18 ur z avtobusom 1200 km stran in potem sva se v štirih dneh videla dva večera. Mislim, da sem po petih mesecih obupala nad tem, da bi se še naprej videvala na tak način, nekaj dni skupaj na par mesecev. Sicer sem nekje v sebi upala, da bom šla enkrat delat v Bruselj in ga bom nekega lepega dne spet srečala recimo na letališču. Pač scenarij za kakšno srce parajačo ljubeznsko dramo, ker na koncu bi on itak umrl zaradi kakšne ptičje gripe ali pa kaj podobnega, ki bi jo bi staknil na Kitajskem(nazadnje, ko sem ga videla je razlagal, da gre delat na Kitajsko) in bi ostal večno v mojem srcu, haha.

Sicer pa se v zadnjih petih letih nisem bistveno poboljšala še vedno razmišljam in počnem neumnosti. No v zadnjem obdobju je bila le relacija krajša Ljubljana Maribor.

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev »

 1. veter14 veter14 pravi

  men se sploh ne zdi neumnost….imas vsaj eno avanturo vec, ki jo bos nekoc z veseljem pripovedovala mlajsim…..ce si tk za, v zacetku Decembra grem v Kenijo…imam eno lustno dekle tam pa tud velik prijateljev:)

  22.08.2007 ob 18:15 | #

 2. razgaljena razgaljena pravi

  Sej razmisljam da bi sla mal v Dublin na obisku k enmu lustnemu ircu;) enkrat

  22.08.2007 ob 22:33 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL