Kaj je sreča?

A potrebujemo moškega zato, da bi bile srečne?

9.10.2007

Moj odgovor bi bil definitivno ne. Čeprav se skorajda ne spomnim dneva, v zadnjih letih, ko ne bi bila z nekom, pa v odhajanju, pa na dveh stolih, pa da ne bi nekoga prebolevala, ali pa da se ne bi se s kom vsaj spogledovala.

Po eni strani mi ni pomembno, po drugi strani pa si neskončno želim, da bi bil nekdo  z mano, da bi me sprejel takšno kot sem, pa da bi stal ob strani, ob predpogoju, da bi jaz imela metuljčke v trebuhu, ko bi ga videla.

Privlačnost, ki me vrže iz tira je lahko nadgradnja fizične privlačnosti. Privlačnost, ki izhaja iz podobnega pogleda na svet, obojestranske simpatičnosti, intelektualne povezanosti, ki se stke v dolgih pogovorih.

Ja sem zabila enemu v rit na semaforju, ko sem imela zmenek z njim in potem sem šla še pobirat ostanke sprednje luči, da ne bi raztreščeno steklo komu predrlo gume, sem si predrla kožo na prstih in še cel dan nisem prišla k sebi

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev »

 1. cvetkamarjetka pravi

  Moj odgovor bi bil ja. To pa zato, ker se skorajda kmalu ne bom več spomnila dneva, ko bi bila res z nekom. :???:

  9.10.2007 ob 20:15 | #

 2. Binula pravi

  Ja, žal smo bolj občutljive sorte…jaz sem s svojim že več kot 8 let in ne vem (tudi nočem vedeti) kako bi sploh bilo, če ne bi bila več skupaj. Pred najinem razmerjem sem vedno mogla imeti nekaj kar me je držalo pokonci (verjetno ker sem premalo samozavestna, da bi se držala pokonci sama), pa čeprav je bil le bežen flirt… pa mislim, da tudi oni niso nič kaj ‘boljši’, so vsekakor na bolj primitiven način čudaški…

  9.10.2007 ob 21:01 | #

 3. Jure Makovec pravi

  ravno zaradi tega sem že skoraj eno leto samski – ker vsega tega ne dobim, ne najdem… žal… pa čeprav si to želim najti… :p

  14.10.2007 ob 17:38 | #

 4. Jure Makovec pravi

  aja, še to – mi pa nič ne fali zadnje leto – tako da bi lahko tudi rekel – da ne potrebujem ženske za to, da bi bil srečen. :smile: lahko bi pa bila srečna skupaj, to je pa nekaj drugega. :oops:

  14.10.2007 ob 17:40 | #

 5. Tami pravi

  Jaz sem malo nehala zaupat. :sad:
  Je pa najbrž res kot pravi binula, da morda iščemo nekoga, ki nam da občutek vrednosti.

  14.10.2007 ob 21:18 | #

 6. online casino pravi

  Seveda ženske in tudi moški ne potrebujejo nobenega, da so srečnejši. Ampak delit srečo z nekom, ki ti je blizu, te lahko še samo bolj osreči. Ni boljšega kot deliti srečo z nekom.

  4.06.2009 ob 14:29 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL